OM ÄVENTYRSBYRÅN PADDELN & PEDALEN

Jag som driver Äventyrsbyrån Paddeln & Pedalen heter Joakim Ekendahl och bor i Göteborg. Ledig tid har jag alltid ägnat åt friluftsliv i alla former. Cykling och paddling ligger mig särskilt varmt om hjärtat. Efter många år i stat, kommun och storföretag sadlade jag om för att arbeta med det som är min passion, att hjälpa människor att komma ut i naturen på små och stora äventyr. Jag utbildade mig till vildmarksguide och fjälledare vid Campus Åre och nu i dessa Corona-tider ser jag fram emot att ta med dig på äventyrliga dagstur i Göteborgs stadsnära vildmark.

Säkerhet och kvalitet snarare än kvantitet är ledstjärnor i verksamheten och därför är grupperna är små. Turerna anpassas efter förutsättningar såsom väder och ork samt gästernas önskemål.

Vet du inte vad du ska ägna din hemester åt så botanisera bland erbjudandena här på Äventyrsbyrån Paddeln & Pedalen. Det finns spännande halvdags- eller heldagsäventyr där vi cyklar, vandrar eller paddlar packraft, eller en kombination av alltihop. Vi har kul tillsammans och njuter av den stadsnära naturen samtidigt som vi håller ett hälsosamt socialt avstånd från varandra under hela upplevelsen.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att antingen skicka e-post på info@paddelnochpedalen.se eller ringa 0730-400035.